Bruger anmeldelse af sort ansigtsmaske

Når du sidder og overvejer, om man skal prøve et produkt, så er der rigtig mange, der godt kan lide at læse anmeldelser fra andre, der har prøvet produktet. Jeg har derfor samlet nogle bruger anmeldelser af sort ansigtsmaske. Hvis du overvejer at købe dette produkt, så læse nedenstående anmeldeler, som du kan bruge i dine overvejelser, inden du køber en sort ansigtsmaske.Jeg har snakket med mange forskellige brugere af dette produkt, så nedenstående er et tilfældigt udvalg af dem som jeg har snakket med. De andre anmeldelser ligner dog meget om dem, så det giver en ret god idé om, hvad folk siger til det.

rikke-jensenJeg har brugt en sort ansigtsmaske i snart to år nu. Jeg kan huske den første gang hvor jeg prøvede en, der kunne jeg ikke rigtig få den til at virke. Jeg fandt dog senere ud af, at det var fordi jeg ikke havde brugt nok. Det skal et godt lag på, sådan at man er sikker på, at det komme ind alle de steder, hvor det skal ind. Jeg bruger produktet cirka 2 gange pr. uge, for det synes jeg er meget passende.

 

 

Bente Hansen

Mit navn er Bente Hansen. Det er ikke så længe siden jeg startede med at bruge den sorte ansigtsmaske. Jeg kunne allerede den første gang mærke, hvordan alle mine hudorme forsvandt når jeg brugte denne maske. Det var lidt en sjov fornemmelse at bruge den. Jeg fik den smurt ud i ansigtet som jeg skulle ,og det gik da også super let. Når det er gjort, så skal den sidder omkring 25 minutter, og der er her man får en underlig fornemmelse i huden. Det er ikke sådan underligt underligt, men du kender nok det, at når noget får lov til at sidde og tørre i ansigtet, så kan man godt mærke at det hiver lidt i huden. Det gør en sort ansigtsmaske også, og når den så dækker hele ansigtet, så kan bdet godt hive lidt :-9

 

Ovenstående to bruger anmeldelser, er som sagt bare et uddrag af dem jeg har snakket med. Det er dog grundlæggende sådan, at alle der har prøvet en sort ansigtsmaske er super godt tilfreds, og det er nok også derfor, at det er blevet et af de bedst sælgende produkter indenfor skønheds industrien. Selve produktet er udviklet i USA. Nogle gange kan det være svært at forudsige på forhånd, hvilke produkter der slår igennem, men jeg tror de sorte ansigtsmasker, har taget alle med storm. Der var ikke mange der på forhånd havde spået dem, den store succes det er blevet til.