Ansigtsmaske mod uren hud

ansigtsmaske uren hudHvis der er noget man lægger mærke til når man møder andre folk, så er det deres hud i ansigtet. Det er jo ikke fordi folk gør det bevist, men når man få øjenkontakt med folk, så er det svært at undgå, at man ikke også kigger i resten af ansigtet. Hvis modparten har en bums i ansigtet, så er det bare svært ikke at lægge mærke til dem som noget af det første. Det er som om ens øjne, kan mærke at der er noget at kigge på, ogsås før en man egentlig har fået øjne på bumserne – Heldigvis har findes der ansigtsmaske mod uren hud.

Der er nogle situationer, hvor det bare ikke for en selv er særligt fedt, at have bumser i ansigtet. Det er sådan lidt sjovt med bumser, og andre ting som man måske ikke syens er særlige gode at have, de kommer som regel frem, lige inden man skal noget rigtig vigtigt, hvor det bare ikke rigtig passer ind. Jeg tror måske de fleste som yngre, kan huske en situation, hvor man fx. skulle til og ud på date, men så lige inden man skal ud af døren, der dukker den største bums frem, lige der midt på næsten, hvor man bare på ingen måde kan dække den med noget som helst. Når man så møder personen med skal på date med, så kan man bare mærke, hvordan øjne søger lige præcis dertil, hvor du har fået din bums. Det er på ingen måde behageligt.

Kan du huske en historie som ovenstående ? Tænk der er nogen der bliver ved med at have det problem, og når man har været udsat for det nogle gange, så har man mest af alt, mest lyst til ikke at tage på date igen, og det kan derfor være svært at komme i et forhold. Jeg er af den holdning, at man ikke skal lave sig stoppe af noget som helst. Jeg var selv en af de personer, der blev ved med at få en bums lige der på næsten, hvor den bare er mest synlig. Jeg var dog så heldig, at jeg fandt frem til en ansigtsmaske mod uren hud. Jeg behandler mig selv en gang pr. uge, og på den måde kan jeg uden problemer holde mine bumser væk. Jeg har nu lavet behandlingen i 6 måneder, og jeg har aldrig fået en bums på næsten siden. Jeg har også været så heldig at få en ny kæreste, så nu kunne jeg ikke være mere lykkelig.